”Bente er oppriktig interessert og stiller mange gode spørsmål som får i gang ulike tankeprosesser. Hun er også veldig støttende og positiv, og klarer å identifisere mine egenskaper gjennom god samtale. Jeg går ut fra timene med Bente med bedre selvtillit og fornyet motivasjon”.

Anders Mjølsnes Sørheim,
Engineer DNV GL.

 

”Jeg har i flere år hatt gleden av å samarbeide med Bente samt ha henne som karriereveileder i min organisasjon. Bente er en svært lojal, energisk, positiv og omgjengelig person. Hun er flink til å både støtte og utfordre når det er behov og er svært løsningsorientert. Hun har et bredt nettverk og kommer lett i kontakt med nye mennesker. Faglig er hun svært opptatt av å holde seg oppdatert og å utvikle sin kompetanse. Som konsulent fremstår hun lojal, seriøs, ryddig og støttende i endringsposesser". 

Per Eriksen
Regionleder, Podium AS

”Jeg har opplevd Bentes solide kompetanse og genuine ambisjon å nå inn til et menneske for aktivt å kunne bistå, det være seg individ eller gruppe. Bente er lyttende, men tar aktivt del i en prosess gjennom engasjement og forståelse. Hun trår varsomt men stiller krav. Hun er en fantastisk balanse og et bindeledd mellom en ikke ønsket – og en ønsket situasjon”.

Petra Zellen
Office and HR Manager at Willis Towers Watson.